018-14 49 01   ·  Webbshop »  ·   Boka tid »

Uppsala spa & Skönhetsvård

Spakurer

Spa-kurer för blivande mamma

Blivande mamma

En härlig behandling för den blivande mamman!

Behandlingen börjar med en mild skrubb på hela kroppen, där efter får du njuta av en avkopplande applikation av en spänstgivande ekologisk kroppsolja. Under tiden du ligger inpackad får du njuta av en ansiktskur med ansiktsrengöring, mask och massage, inklusive akupressurmassage och hårbottensmassage.

80 min- 1595kr             


Ginger Renewal

Behandlingen startar med en kombination av naturliga saltmineraler och Ingefärans lindrande egenskaper i en uppfriskande kroppsskrubb. Därefter följer en avslappnande massage för rygg, nacke och axlar. Till detta används en varm Organic Ginger Body Oil och varma helande stenar. Sedan bäddas du in i en varm kokong. En lyxig fot och huvudmassage avslutar denna helkroppsbehandling.

80 min – 1595kr         

Lavendel Dream

Slappna av och dröm dig bort till ett lavendelfält under den provencalska solen. Låt dina sinnen oms lutas av ett hav av blå lavendel. Andas in doften av den vilda lavendeln och njut av den lugnande och balanserande kraften i den här upplyftande och föryngrande Spa–upplevelsen!

Upplevelsen börjar med mineraler kombinerade med lavendel i en stärkande helkroppsskrubb. Finn sedan näring och avkoppling i en varm helkroppsinpackning. Efter det masseras kroppen med Lavendel Body Spray. En hårbottenmassage ingår, och utförs med varm lavendelolja för den som vill. Under den avkopplande vilan kan du njuta av en akupressur där helande stenar renar din kropp och skapar balans mellan dina sinnen.

80 minuter – 1595 kr          Chamimille Kur

Unna dig en avslappnande upplevelse i form av denna fantastiska behandling i tre steg!

Upplevelsen börjar med en helkropps peeling som tar bort de torra cellerna, gör huden mjuk och len samt förbereder den för följande steg. Ett härligt bad som följer lugnar och återfuktar huden samt har en avslappnande effekt på sinnena. Kuren avslutas med en helkroppsmassage där en applikation av mineralrik kroppscrème och aromaolja ingår.

80 min – 1595 kr         


Om du har något av nedanstående skall du undvika Spakurer

  • Akuta inflammationer
  • Hudproblem
  • Blodpropp
  • Elakartade tumörer
  • Feber
  • Infektioner
  • Svag fysik
  • Graviditet (de tre första månaderna)
  • Högt eller lågt blodtryck

Att tänka på:
Badkläder kan tas med i samband med bad eller spabehandlingar.
boka spa-kurer

Våra behandlingar går att boka både via telefon 018-144901 eller direkt via vår onlinebokning.

Kontaka oss

Marknadsgatan 1
754 60 Uppsala

018-14 49 01
info@uppsalaspa.se
www.uppsalaspa.se

 

Öppettider

Vardagar     10:00 - 19:00   
Lördagar     09:00 - 18:00
Söndagar    Stängt