018-14 49 01      Boka tid »

Uppsala spa & Skönhetsvård

Ansiktsbehandlingar


Alla våra ansiktsbehandlingar anpassas efter varje hudtyp och passar både män och kvinnor. Behandlingarna utförs av auktoriserade och diplomerade hud- och SPA-terapeuter

NYHET - PRX-T33

Har du problem med torrhet, pigmenteringar, slapp hud eller ytliga rynkor?
Önskar du få mer spänst, jämnare hudton och lyster?
Då har vi på Uppsala Spa & Skönhetsvård lösningen för dig! 

PRX-T33 är nya generationens TCA-peel. En effektiv kemisk peel som ger en hudföryngring utan efterföljande peeling. Din hud får mer spänst, jämnare hudton och lyster utan nålar.

PRX består av de två huvudingredienser, TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid och sammansättning gör att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt glow. Behandlingen är även näst intill smärtfri och orsakar minimal fjällning.
PRX aktiva ingredienser interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt.

Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat.
För bästa effekt av behandlingen får du med dig anpassade produkter hem som är rekommenderat att använda i ca 6 dagar efter din behandling för att förstärka behandlingens resultat.

Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt. (alla produkter i denna behandling är från WiQo)

PRX-T33 30 min - 1795 kr (Ord.pris 1995 kr)
PTX-T33 30 min 4 gånger - 5995 kr 

The Vital Facial - Vegansk/ekologisk ansiktsbehandling 

Anda lanserades 2019 och är en exklusiv produktserie ifrån Kerstin Florian som är nästa generations hudvård.

Anda ansikstbehandling omsluter hud och sinne med ett återställande skydd som ger möjligheten både att förnya, förvandla och stärka. Behandlingen börjar med en kärleksfull meditation för ditt inre, följt av ekologiska och veganska multifunktionella produkter rika på adaptogena essentiella näringsämnen, som ger synbart strålande hud. En rengörande massage, utvalda masker och personligt anpassad blandning av ANDA-produkter förstärks med specialiserade Gua Sha-tekniker och dynamiskt strukturerat vattenelixir för att ge resultat som förbättrar både hudton och hudhälsa. Upplev hur en spänstig, kraftfull och vacker hy kommer till ytan.


50 min - 1095 kr                   

80 min - 1295 kr

Inklusive frans & brynfärg - 1495kr


Ansiktsmassage

Det perfekta valet för dig som älskar ansiktsmassage! Denna behandling inkluderar rengöring, avslappande ansiktsmassage samt avslutande dagcréme och ögonkräm.

25 min - 645 kr                       Gäller som friskvård

K-Lift 

K-lift ansiktsbehandlingEn behandling som passar dig som vill ta din ansiktsbehandling till en helt ny nivå! Resultatet blir en upplyftande effekt utan kirurgiska ingrepp. K-Lift är ett avancerat sys- tem för en högeffektiv ansiktsbehandling. Apparaten utnyttjar olika typer av rörelseen- ergi eller kinetisk energi för att motverka de processer som påverkar hudens åldrande.

Detta sker i tre steg:
  1. K-Light: Synlig ljusenergi
  2. K-Firm: Elektrisk energi
  3. K-fusion: Magnetisk energi
Resultatet av behandlingen är en omedelbar lyftande effekt, återställer hudens fasthet samt minimerar fina linjer.
Till denna avancerade behandling har Kerstin Florian utvecklat en ansiktsbehandling på 50 min eller 80 min samt en expressbehandling på 20 min. Resultat syns redan efter första behandlingen, men för bästa effekt rekommenderas totalt 6 till 12 behandlingar.

K-lift, 80 min – 995 kr

K-lift, 50 min – 795 kr Kur på 6 ggr (klippkort) – 3995 kr

K-lift, 20 min – 495 kr Kur på 6 ggr (klippkort) – 2795 kr


Denna behandling är perfekt för att punktbehandla specifika områden och jobba med de första ålderstecknen. Välj mellan läppar, ögon eller kinder. Din hud rengörs först innan behandlingen på de specifika område utförs med K liften.Signature Caviar Facial 

En ultimat behandling för mogen hud som återfuktar, stramar upp, slätar ut huden samt gör den fastare.

Den proteinrika kaviaren tillsammans med kraftfulla antioxidanter laddar huden med näringsämnen som motverkar åldrandet, mjukar upp linjerna och förbättrar hudens textur. Dessa exklusiva produkter I kombination med Kerstin Florians Aculift ansiktsmassage förbättrar synbart hudens utseende. En specialmask fyller huden med återfuktande ämnen och märkbart lugnar och jämnar ut hudtonen. Direkta resultat för frisk hy full av lyster. Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling under ånga, lättare brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage, dagcréme, ögoncréme och avslutas med vårdande foundation.

80 min – 1695 kr 

Inklusive frans & brynfärg - 1895 krCaviar Facial 


En ultimat behandling för mogen hud som återfuktar, stramar upp, slätar ut huden samt gör den fastare!

Den proteinrika caviaren och kraftfulla antioxidanter laddar huden med näringsämnen som motverkar åldrandet, och mild enzym peeling mjukar upp linjer och förbättrar hudens textur. Dessa exklusiva produkter i kombination med Kerstin Florians peel-off mask förbättrar synbart hudens utseende. Omedelbara reslutat med frisk hy full av lyster.

50 min – 1395 kr          


Klassisk ansiktsbehandling 

En uppfräschande och vårdande ansiktsbehandling!

Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling under ånga, djuprengöring av porerna, lättare brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage, dagcrème, ögoncrème och avslutas med vårdande foundation.

80 min – 1295kr 
Inklusive frans & brynfärg - 1495kr
                                         

Ansiktsbehandling för män 

En djuprengörande och återfuktande ansiktsbehandling som är speciellt anpassad till herrar!

Behandlingen inkluderar rengöring, hudanalys, peeling under ånga, djuprengöring av porerna, lättare brynplockning, ansiktsmassage, ansiktsmask, handmassage, dagcrème och avslutas med ögoncrème.

80 min – 1295 kr           


Djuprengörande ansiktsbehandling 

En behandling där vikten läggs på djuprengöring!

I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling under ånga, djuprengöring av porerna, ansiktsmask, handmassage, dagcrème, ögoncrème och avslutas med vårdande foundation.

50 min – 945 kr     
Inklusive frans & brynfärg - 1145 kr    


Advanced Repair Facial – Avancerad ansiktsbehandling 

En unik ansiktsbehandling med fokus på omedelbara resultat!

Denna behovsanpassade behandling är specialutformad för att korrigera specifika hudtillstånd som hyperpigmentering, känslighet, fet hy och förtidigt åldrande. I behandlingen ingår exfolierande multisyrapeeling för ansiktet, halsen, dekolletaget samt händerna vilket förnyar huden, djuprengörande ansiktsmassage som förbättrar blodcirkulationen, en ansiktsmask som balanserar och ger huden näring och avslutas med vårdande foundation.

80 min – 1295 kr            
iInklusive frans & brynfärg - 1495krAHA-Kur för ansiktet 

Med hjälp av det exklusiva 30 % multisyrakomplexet ger denna behandling omedelbart synliga resultat med fin lyster och jämnare hudton!

AHA- behandling med 30 % syra. Behandlingen syresätter, ökar hudens klarhet och lyster, är utjämnande och reparerande för huden. Passar utmärkt för solskadad hy och aknehy! Behandlingen inkluderar en djuprengöring i 50 minuter första gången (se djuprengörande ansiktsbehandling).
2:a – 6:e gången rengöring, 30 % peeling, neutralisation, dagcrème, ögoncrème och avslutas med vårdande foundation.

Kur 1: djuprengörande ansiktsbehandling á 50 min
Kur 2-6 :AHA-behandling á 25 min)

Kur om 6 gånger – 3295 kr


Correcting PRO Peel 30 facial – Korrigerande AHA-behandling 

Med hjälp av det exklusiva 30 % multisyrakomplexet ger denna behandling omedelbart synliga resultat med fin lyster och jämnare hudton!

Behandlingen inkluderar djuprengöring och toning av huden, 30 % peeling med AHA-syror, följs av en akupressurmassage. Avslutas med dagcrème, ögoncrème och vårdande foundation. (rekommenderas på en kur på 6ggr)

25 min – 645 kr


Microneedling

Med hjälp utav en roller försedd med hundratals mikronålar penetreras huden och tusentals mikrokanaler skapas.
Syftet med behandlingen är att orsaka huden en kontrollerad skada som i sin tur startar en läkningsprocess.


När läkningsprocessen startar sker en nybildning av kollagen och elastin vilket gör att huden blir fastare och ser yngre ut. Behandlingen anpassas efter hudtyp och önskemål .

Genom att tillföra huden olika aktiva biosubstanser arbetar man inte bara med hudföryngring utan också mot pigmentförändringar, acne och acne-ärr.
För bästa resultat rekommenderar vi en kur om 3 gånger med ca 4 veckors mellanrum mellan varje microneedling.


Ansikte 50 min -1595 kr

Ansiktskur 3 ggr - 4195 kr

boka tid för ansiktsbehandling

Våra behandlingar går att boka både via telefon 018-144901 eller direkt via vår onlinebokning.

Kontaka oss

Marknadsgatan 1
754 60 Uppsala

018-14 49 01
info@uppsalaspa.se
www.uppsalaspa.se

 

Öppettider

Vardagar     10:00 - 19:00   
Lördagar     09:00 - 18:00
Söndagar    Stängt